%COMPANY%
%CUSTFULLNAME% - %EMAIL%
Email onleesbaar? ► Website ► PDF
 

      Home  |  Bedrijf   |   Oplossingen   |   Referenties   |   Nieuws & Pers  |   Support & Downloads  |  Contacteer ons  
   

 City for Nemetschek  by  David Rammant
Our Team wishes You

to catch the right Train

towards Success in

2012.

May sparkles of Light

overcome darkness.

Januari 2012

 

Beste Nieuwjaarswensen aan al onze eNews lezers!


Beste eNews lezer,    
     

Vandaag de dag hebben de constant wijzigende omstandigheden een onmiskenbare invloed op de beslissingen en de activiteiten die binnen uw bedrijf leven. Het zwaartepunt van de bedrijvigheid in de constructiewereld ligt momenteel in de regio's Azië, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Turkije, Rusland en verder. Het vraagt extra inspanningen om internationaal actief te zijn en om ervaring en know-how op te doen aangaande de locale werkprocessen en de geldende normvoorschriften. Dit veranderende beeld heeft ook voor ons - Nemetschek Scia - belangrijke gevolgen. We moeten onze inspanningen verder uitbouwen om ook wereldwijd een grote rol in de constructie-software te spelen.

Naast klanten in meer dan 50 landen, van Europa, over Amerika tot het Midden-Oosten, verruimen wij steeds meer onze inspanningen en het actieterrein in oostelijke richting. Naast deze internationalisering zijn er echter nog meer uitdagingen waaraan we het hoofd moeten bieden in deze periode met een terugval in de economie. De bouwsector is traditioneel versnipperd en vaak onproductief, en het is Nemetschek's missie om het proces van ontwerp tot uitvoering fundamenteel te verbeteren en te optimaliseren. Met onze software brengen we onze gebruikers oplossingen voor het verbeteren van de interoperabiliteit en reiken we hen nieuwe constructiemethodes aan door middel van Building Information Modelling (BIM).

Ik hoop van ganser harte dat ook u samen met ons in 2012 innovaties en ervaringen zal uitwisselen.

In naam van het hele Nemetschek Scia team wens ik u een Gelukkig Nieuwjaar.


Jean-Pierre Rammant
CEO Nemetschek Scia

 

Nemetschek Scia Nieuwjaarsbericht door CEO, Jean-Pierre Rammant

► Bekijk YouTube Filmpje...


 
         
 
  • U heeft deze emailing gekregen omdat u bent ingeschreven voor de maandelijkse Nemetschek Scia eNews. Het geregistreerde adres is %PERS_EMAIL%.
  • Laat ons weten welke topics u vooral interesseren, zodat wij dit kunnen opnemen in een volgende uitgave. Of misschien heeft u andere suggesties om deze eNews te verbeteren. U kan hier reageren ...
  • Ik wil %EMAIL% uitschrijven op deze eNews ......
 
 
 
      Nemetschek Scia nv - Industrieweg 1007 B-3540 Herk-de-Stad  - Tel: +32 13 55 17 75 -  Fax: +32 13 55 41 75
Nemetschek Scia B.V. - Kroonpark 10 NL-6831 GV Arnhem - Tel: +31 26 32012 30 - Fax: +31 26 320 12 39
© 2012 -
[email protected]