%COMPANY%
%CUSTFULLNAME% - %EMAIL%
eNews niet leesbaar? ► Website ► PDF
Scia header
       NL  FR  EN   DE  CZ
Home  |  Bedrijf   |   Oplossingen   |   Referenties   |   Nieuws & Pers  |   Support & Downloads  |  Contacteer ons
 

 

Nieuws & Evenementen

 
     
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Ga naar Jobs Network...


Jobs Network
 
     
Nemetschek Scia zal aanwezig zijn op Eurodyn (8th International Conference on Structural Dynamics), 4 tot 6 juli 2011, Leuven (BE).  
     
Alles wat u wil weten over de Eurocodes vindt u hier www.eurocodes-online.com.  
     
Bezoek de Nemetschek Scia Webshop voor onze Frilo Statics praktische betonapplicaties.  
     
Word lid van ons nieuw IQ Platform en draag bij tot de toekomstige evolutie van Scia Engineer!  
     
Bent u student of (hoog-)leraar? Download vandaag nog uw gratis versie van Scia Engineer.  
     
   

 

Software Update

 
     
Klanten kunnen de nieuwe service packs downloaden in onze beveiligde downloadsectie.  
     
  • Scia Engineer 2010.1.690
Scia Steel 2010 SP3
Allplan 2011 HF4
Allplan Precast 2010.1-2
 
     
Ontvang een automatische melding via RSS bij nieuwe Scia Engineer Service Packs.  
     
   

 

Training

 
     
Bezoek onze gratis interactieve eLearning webtool.

Scia Engineer eLearning
 
     
We bieden groepsopleidingen aan voor Scia Engineer, Scia Geotechnics, Allplan, ... Raadpleeg onze opleidingsagenda en schrijf u online in...  
     
Interesse in een individuele opleiding in uw kantoren en ter plaatse afgestemd op uw bedrijf?
Contacteer Mevr. K. Verhille.


Nemetschek Scia Training Centre
 
     
U kan al uw vragen ook stellen op het Scia Forum! Schrijf u in...  
     
   
   

Extra Zomereditie 2011

 
   

Beste eNews-lezer,

Nemetschek Scia is steeds alert op het gebied van interoperabiliteit met andere informatietechnologieën in de AEC-sector (Architectuur, Engineering, Constructie). Als lid van de wereldwijd opererende Nemetschek Group, werken de Scia Engineer product managers op vlak van openBIM nauw samen met zusterbedrijven als Graphisoft, Nemetschek VectorWorks en Nemetschek Allplan om de engineering proces flow te verbeteren en wisselen ze informatie uit met marktleiders als Tekla en Autodesk.

Om de gestage vooruitgang van openBIM en de bijbehorende  industriestandaard IFC (Industry Foundation Classification)  mee te ondersteunen breidt Nemetschek Scia zijn productportfolio met 2 nieuwe producten uit: een Cloud File Team Server 'Scia Desk' en een Model Checker, gebaseerd op IFC, voor kwaliteitsborging in ontwerp en analyse, genaamd 'Solibri'.

 
   
 

Nemetschek Scia lanceert Scia Desk, een nieuwe Cloud Service

 
     
 

Werken in een project team betekent gegevens delen. Het is essentieel dat alle projectgerelateerde gegevens veilig en gesynchroniseerd beschikbaar zijn voor uw interne en externe projectpartners zonder dat u  zich hoeft te bekommeren om technische details. Scia Desk is een veilig en gebruiksvriendelijk platform om gegevens op te slaan en ze te delen met collega’s, klanten, ingenieurs, architecten, aannemers en andere partners. Online of offline, op kantoor of onderweg ... uw gegevens zijn altijd up-to-date, gesynchroniseerd en veilig geback-upt.

Met Scia Desk combineert u makkelijker project- en/of berekeningsdocumenten, worden back-ups gemaakt en worden ze synchroniseerd met iedere computer van uw ‘cloud’. Scia Desk is een rendabele en veilige oplossing voor professioneel gebruik om bestanden binnen en buiten de firma te delen. Het versturen van grote bijlagen bij e-mails, met een geblokkeerde mailbox tot gevolg, behoren met Scia Desk tot het verleden.

Stuur enkel een FileLink of FolderLink naar uw projectpartners, die dan de bestanden kunnen downloaden als het hun best uitkomt. En als u tijdelijke partners up-to-date toegang tot uw bestanden wil geven, nodig ze dan gewoon uit als gast op uw Fileserver. Bekijken, delen, toegang hebben tot uw projectbestanden: mogelijkheden genoeg. Scia Desk is ook beschikbaar op iPad, iPhone, Android en BlackBerry. Heeft u nog een ander toestel, gebruik dan gewoon uw mobiele browser en krijg toegang tot uw bestanden op https://mysciadesk.com via om het even welke browser.

Scia Desk is de meest economische manier voor professionelen om gegevens te beveiligen, te back-uppen en te delen. Deze service biedt alle voordelen van een VPN-, FTP- en back-upsysteem zonder investering in infrastructuur. Scia Desk elimineert de kosten van dure servers, complexe software of de nood aan IT-expertise zonder enige gebruiksbeperking of opslag per Team Fileserver. Wacht niet langer en wordt lid van de cloud community met Scia Desk!

Economisch en efficient Scia Engineer- en Allplan Engineering-bestanden of andere CAE-CAO software, documenten, presentaties, ... delen. Het kan met Scia Desk. Download onze brochure of ga naar de Nemetschek Scia Webshop en Probeer Scia Desk Gratis gedurende 14 dagen!

Promotie:
Tot eind 2011 ontvangen klanten die een '1 jaar Team Fileserver'-abonnement afsluiten 2 maanden gratis toegang én een iTunes Gift voucher van 10 euro erbovenop!

 

Scia Desk

   
  Scia Desk
   
  Scia Desk Free Trial
   
  Free iTunes Gift

 

 
   
 

Nemetschek Scia kondigt nieuw partnerschap met Solibri aan

 
     
 

Nemetschek Scia presenteert een nieuw partnerschap met Solibri, Inc., de marktleider in Model Checking-technologie die, gebaseerd op IFC, de kwaliteit van het ontwerpproces en berekeningen waarborgt. Deze samenwerking versterkt de internationale openBIM-filosofie die door de Nemetschek Group hoog in het vaandel gedragen wordt.

Over Solibri
Solibri, Inc. is wereldleider op het vlak van BIM-kwaliteitsborging en kwaliteitscontrole. Ze leveren outside the box tools voor BIM-validatie, compliance control, coördinatie van ontwerpprocessen, ontwerpcontrole, berekeningen- en normcontrole. De corporate mission van  Solibri is het ontwikkelen en verkopen van kwaliteitsborgingsoplossingen die de kwaliteit van op BIM gebaseerde ontwerpen gedurende het volledige ontwerp- en bouwproces verbeteren.

Solibri
Solibri
Solibri
Solibri

BIM-kwaliteitsverzekering
De Solibri-oplossing focust op het helpen van bedrijven bij een snelle en kant-en-klare implementatie van Building Information Modelling, en dit prijsgunstiger dan andere BIM-oplossingen. Met Solibri kunnen Nemetschek Scia-klanten sneller genieten van de BIM-voordelen en verwerven ze sneller een hogere opbrengst van hun investering.
Solibri Model Checker™ is een essentiële tool in openBIM die IFC-modellen controleert op integriteit, kwaliteit en fysieke veiligheid. Solibri Model Checker maakt een röntgenopname van het gebouwmodel en legt de potentiële probleemgebieden en zwakke plekken in het ontwerp bloot, doet conflicterende componenten oplichten en controleert of het model voldoet aan de bouwnormen en de regelgeving van het bedrijf zelf.

Focus op Engineering
Ingenieurs spelen een essentiële rol in het BIM-proces. Daarom gaat Nemetschek Scia zich, samen met Solibri, focussen op de advies- en ingenieursmarkt. Met Solibri in het aanbod voorziet Nemetschek Scia ingenieurs van een totaaloplossing waarmee ze optimaal met BIM kunnen werken vanuit hun eigen expertiseperspectief. Ze beschikken met Solibri over extra tools om hun bouwmodellen te visualiseren en te controleren. Met vooraf gedefinieerde voorwaardensets om de constructie te controleren wordt werken met BIM weer een stuk makkelijker en sneller.

 
   
     
  Langzaamaan komt de vakantie in zicht, tijd om de eNews in zomermodus te schakelen ... In september zijn we weer terug met heel wat nieuws. Het hele Nemetschek Team wenst u een fijne zomer en een deugddoende vakantie!  
     
     
 
  • U heeft deze emailing gekregen omdat u bent ingeschreven voor de maandelijkse Nemetschek Scia eNews. Het geregistreerde adres is %PERS_EMAIL%.
  • Laat ons weten welke topics u vooral interesseren, zodat wij dit kunnen opnemen in een volgende uitgave. Of misschien heeft u andere suggesties om deze eNews te verbeteren. U kan hier reageren ...
  • Ik wil %EMAIL% uitschrijven op deze eNews ......
 
 

 
 

Nemetschek Scia - Industrieweg 1007 B-3540 Herk-de-Stad  - Tel: +32 13 55 17 75 -  Fax: +32 13 55 41 75
Scia Nederland - Kroonpark 10 NL-6831 GV Arnhem - Tel: +31 26 32012 30 -  Fax: +31 26 320 12 39

 
       
Copyright © 2011 - [email protected]