Pokud se Vám tato stránka nezobrazila správně, klepněte zde.


Nemetschek

Nemetschek BU Engineering NEWS
Říjen 2012

 

Nemetschek Engineering • Nemetschek Frilo • Nemetschek Allplan • Nemetschek Scia

 
Nemetschek BU Engineering
     
 

Síla inovace Business Unit Engineering

Vážení čtenáři,

První vydání internetového časopisu Nemetschek BU Engineering se setkalo s velkým úspěchem! Ve druhém vydání bychom Vám rádi přinesli 4 nové zajímavé články.

Také bychom Vás rádi pozvali na naše internetové stránky www.nemetschek-engineering.com kde si můžete prohlédnout nejnovějších příspěvky, stáhnout aktualizace softwaru, přečíst si o událostech a najít řadu dalších informací...

 
     
         
 

Allplan 2013 je skoro zde

Nová verze Allplan 2013 obsahuje více než 30 nových efektivitu zvyšujících funkcí, z nichž mnohé usnadní každodenní rutinní práci konstruktérů a statiků tak, aby se mohli plně soustředit na zásadní otázku: jak převést svou vizi života. Podívejte se na naše nové video video na www.nemetschek-allplan.com/2013. (již brzy k dispozici).

Přečtěte si více »

 

 
 
 
 


 

Nemetschek BU Engineering je aktivní ve všech částech světa

S výjimkou Antarktidy má firma Nemetschek své klienty na všech 6 kontinentech Asii, Africe, Severní Americe, Jižní Americe, Evropě a v Austrálii. Svět je plochý, napsal Thomas Friedman již v roce 2005 a pojmenoval tak rychle probíhající globalizaci. Podle jeho názoru toto zploštění vyplývá z konvergence propojených osobních počítačů se softwarem založeným na využití internetu.

Přečtěte si více »

 
 
 

Nemetschek Frilo a Eurokódy!

Nemetschek Frilo nyní nabízí téměř všechny své programy pro Eurokódy. Záměrem Eurokódů bylo zavést konzistentní pravidla pro návrh a posudky konstrukcí a dát statikům v celé Evropě příležitost pracovat se stejnými postupy. Bylo tohoto cíle dosaženo? Rozhodně ne z pohledu výrobců softwaru, protože varieta národních úprav vede ke značným rozdílům v nejrůznějších detailech. Proto musí být každý program upraven pro potřeby místních národních definic.

Přečtěte si více »

 


 
 
 

 

Myslete v řešeních - inovativně a úspěšně: Allplan Prefa a TIM software

Jedinečné řešení pro výrobce železobetonových prefabrikovaných prvků. Softwarové řešení firmy Nemetschek pro výrobce prefabrikátů podporuje všechny oblasti výrobny od plánování prefabrikovaných prvků, přes tvorbu časového harmonogramu, logistiku, výrobu až po montáž a osazení.

Přečtěte si více »

 
 
  Horké novinky

Zajímavé náměty...
 
Sledujte nás na sociálních sítích
           
  Nemetschek Engineering GmbH

Stadionstrasse 6
5071 Wals-Siezenheim, Salzburg
Austria

[email protected]
Nemetschek Scia nv

Industrieweg 1007
3540 Herk-de-Stad
Belgium

[email protected]
Nemetschek Frilo GmbH

Stuttgarter Str. 36
70469 Stuttgart
Germany

[email protected]
Nemetschek Allplan Systems GmbH

Konrad-Zuse-Platz 1
81829 München
Germany

[email protected]
 
     


Tento nový zpravodaj nahrazuje Nemetschek Scia eNews. Pokud chcete jeho odběr odhlásit, klepněte zde.