Ak sa Vám táto stránka nezobrazila správne, kliknite sem.

Nemetschek

Nemetschek Scia News
Január 2014

 
 

 

 
Nemetschek BU Engineering
     
     
 

Great Structures. Great Men. Great Software.

40. výročie Scia

 

Scia vznikla pred 40 rokmi ako malá belgická spoločnosť, ktorej cieľom bolo vyvíjať scientific applications (vedecké aplikácie) na stolných počítačoch (HP a Wang). Na začiatku ponúkala dve hlavné aplikácie: Bestmix (lineárne programovanie & optimalizácia krmív pre zvieratá) a ESA (Engineering Structural Analysis), ktorá bola pred šiestimi rokmi premenovaná na Scia Engineer. Spoločnosť sa priebežne rozrastá a v súčasnosti má 130 zamestnancov pracujúcich v 10 kanceláriách a obsluhujúcich klientov v 80 krajinách sveta. Od roku 2006 je Scia členom skupiny Nemetschek (so sídlom v Nemecku v Mníchove a akciami kótovanými na burze cenných papierov vo Frankfurte), svetovým lídrom na poli AEC softvéru.

Počas tých 40 rokov pomohol Scia softvér navrhnúť a postaviť rad skvelých konštrukcií
"Great Structures"
: Burj Khalifa (Dubai , dodávateľ Besix), vzdelávacie centrum Rolex pri EPFL (Lausanne, BG Ingénieurs Conseils), koncertnú halu v Helsinkách (Vahanen Consulting Engineers), stanicu metra Střížkov (Praha, EXCON a.s.), Confluences Museum ( Lyon , Tractebel Engineering), mestský most Nijmegen (BAM Consult a Ney Engineers), Národné hudobné centrum (Calgary, KPFF), Nový energetický inštitút (Wuhan / Čína, Grontmij Nederland bv) a mnoho a mnoho ďalších.

Skvelí ľudia "Great Men" sú našimi klientmi, ktorí majú dosť odvahy k posúvaniu limitov možného. Scia softvér sa používa v mnohých popredných konzultačných kanceláriách, multidisciplinárnymi tímami, dodávateľmi, výrobcami stavebných prvkov a konštrukcií, kontrolnými úradmi, vzdelávacími inštitúciami rovnako ako v " tej projekčnej kancelárii, čo je hneď za rohom ".

Skvelý softvér "Great Software" je to, na čo sme hrdí - tento softvér nie je využívaný iba preslávenými projektantmi na výnimočné konštrukcie, ale aj tisíckami statikov pre ich každodennú prácu.

Všetkým Vám úprimne ďakujeme.
Prajeme Vám plodný Nový rok 2014, veľa zdravia a dúfame, že sa s Vami stretneme na niektorej z pripravovaných konferencií.

 

J.P. Rammant, CEO

 

 
 

Hot items

Zaujímavé námety ...

  Kniha User Contest 2013 zadarmo
  2013.scia-engineer.com
  Dokumenty a sťahovanie
  Zaregistrujte sa na našich stránkach

Software Updates

Zákazníci si môžu stiahnuť najnovšie aktualizácie „Service Pack“ zo sekcie zabezpečeného sťahovania na našich stránkach.

  • Scia Engineer 2013.1.61
  • Scia Design Forms 5.0 (from 10-dec-13)
  • Allplan Precast SR 2012-2-1

   Najnovšie aktualizácie softvéru

 
Sledujte nás na sociálnych sieťach

     
 

Nemetschek Scia nv, Industrieweg 1007, 3540 Herk-de-Stad, Belgium, [email protected]

Pokud chcete jeho odběr odhlásit, klepněte zde.