Pokud se Vám tato stránka nezobrazila správně, klepněte zde.


Nemetschek

Nemetschek Scia NEWS
únor 2013

 
 

 

 
Nemetschek BU Engineering
     
 

Vážený čtenáři,

Vítejte u únorového vydání Nemetschek Scia News pro rok 2013.

Rádi bychom Vás informovali o spuštění nových internetových stránek - www.nemetschek-scia.com - které jsou k dispozici celkem v 7 jazycích!
Také bychom Vás chtěli vyzvat k tomu, abyste se přihlásili do již tradiční soutěže Nemetschek Structural User Contest 2013!

Přejeme Vám zajímavé čtení...

 
     
         
 

Plánování pro projektování & výstavbu

Většina z nás se musí nějakým způsobem vypořádat s otázkou plánování; projekční kanceláře, výrobní závody, stavební firmy, ti všichni používají nástroje jako MS Project, které jim pomáhají definovat dílčí úkoly, stanovit termíny, odhalit kritická místa apod.

Pro potřeby stavebnictví vyvinula Scia novou aplikaci "Scia Master Scheduler", která vizuálním způsobem propojuje model konstrukce s procesem plánování.

  Přečtěte si více

 

 
 
 
 


 

Nová verze produktu: Solibri Model Checker v8, snadnější využití pro QA/QC v Open BIM

Rychle vpřed - ale zároveň snadno.
Nová verze Solibri Model Checker v.8 řeší problematiku usnadnění podpory postupného (krok za krokem) procesu zabezpečování a řízení jakosti (QA/QC). Poprvé v historii mohou uživatelé AEC software provádět opakovatelné úlohy QA/QC a BIM analýzy velmi jednoduše a mohou implementovat proces zabezpečování jakosti pro BIM řízený prostřednictvím jasných a stručných pokynů. Tím je zabezpečování a řízení jakosti pro BIM povýšeno na novou vyšší úroveň.

  Přečtěte si více

 
 
 
 

Tipy a triky Scia Engineer: Využití vrstev

Scia Engineer dovoluje pracovat s vrstvami u jakéhokoliv modelu. Často se využívá rozdělení prvků do vrstev podle podlaží. Aktivováním a deaktivováním vrstev lze zobrazovat různé části konstrukce. To umožňuje například přehlednější zobrazení a posouzení výsledků na určitých prvcích.

Je důležité vědět, že do nějaké vrstvy je přiřazen každý prutový i plošný dílec modelu. Pokud nepřiřadíte určitou vrstvu sami, je dílec zařazen do výchozí vrstvy.

   Přečtěte si více

 

 
 
 

Horké novinky

Zajímavé náměty...

  Přihlaste se do Nemetschek Structural User Contest 2013
  Přehled všech našich událostí
  Dokumenty a stahování
  Zaregistrujte se na našich stránkách

 
Sledujte nás na sociálních sítích

     
 

Nemetschek Scia nv, Industrieweg 1007, 3540 Herk-de-Stad, Belgium, [email protected]

Pokud chcete jeho odběr odhlásit, klepněte zde.