Online version     Unsubscribe

SCIA news n°1 2017

Vážení čitatelia,

na začiatku nového roka by som Vám rada poďakovala za Vašu priazeň a za Váš podiel na úspechu, ktorý sme v roku 2016 dosiahli! Pri spätnom pohľade na uplynulý rok je veľa vecí, za ktoré môžeme ďakovať. V prvom rade bol rok 2016 pre firmu SCIA rokom zlomovým. Podarilo sa zostaviť nové vedenie a spoločne sme definovali náš hlavný cieľ: pomáhať našim zákazníkom s tvorbou úspešných stavebných projektov. Vytvorili sme víziu na rok 2020 a stanovili celkovú stratégiu firmy, ktorú postupne integrujeme do stratégií jednotlivých oddelení. Na trh sme úspešne uviedli SCIA Engineer 16 a 16.1.Usporiadali sme celý rad konferencií a internetových seminárov pre našich užívateľov. Vďaka tomuto úzkemu kontaktu s Vami môžeme teraz lepšie porozumieť Vašim potrebám.

Aj v  nadchádzajúcom roku budeme naďalej stavať na našich základných hodnotách : najdôležitejším je pre nás užívateľ, sústredíme sa na inovácie a profesionalitu práce, všetko robíme so zameraním na výsledok a dbáme na to, aby sme plnili svoje sľuby. Naša stratégia sa zameriava na zvýšenie produktivity práce našich užívateľov prostredníctvom ľahko použiteľných funkcií a postupov s vysokou mierou automatizácie.

Významnou udalosťou v roku 2017 bude ďalší ročník súťaže projektov našich užívateľov User Contest s podtitulom "The Art of Structural Design". Pozývame všetkých našich užívateľov, aby sa zúčastnili a využili túto príležitosť na propagáciu svojej práce a svojich projektov. Registrácia je stále otvorená, prihláste svoje projekty včas!

Viac ako kedykoľvek predtým sa zameriavame na to, aby sme Vám pomáhali realizovať kvalitné projekty a aby sme vyvíjali produkty, ktoré potrebujete dnes a ktoré Vám pomôžu aj v budúcnosti.

Prajeme Vám aj Vašim blízkym veľa úspechov a hlavne zdravia v roku 2017!
Hilde Sevens
CEO SCIA

© SCIA nv, Industrieweg 1007, 3540 Herk-de-Stad, Belgium, [email protected]
LinkedIn FaceBook YouTube Twitter