Online version     Unsubscribe

SCIA news n°2 2017

NANT DE DRANCE – EÉN VAN DE MEEST KRACHTIGE WATERKRACHTCENTRALES

‘Nant de Drance’ is gevestigd in Zwitserland en werd berekend en gedimensioneerd door BG Ingénieurs Conseils. Het wordt één van de grootste en meest krachtige waterkrachtcentrales in Europa. Met een vermogen van 900 MW, zal het ongeveer 2,5 miljard kWh elektriciteit per jaar produceren. Ontdek hoe het ingenieursbureau de uitdagingen bij de bouw van deze massieve constructie aanpakte ...
Lees meer >

SCIA MAAKT BIM VOOR CONSTRUCTIEF ONTWERP EENVOUDIGER

Het kiezen van de juiste tools die een foutloze en effectieve uitwisseling van digitale modellen ondersteunt, is een belangrijke stap. Niet alleen voor het optimaliseren van uw werk en de samenwerking met uw stakeholders, maar ook om zich voor te bereiden voor aankomende wetgevingen op de markt.
Lees meer >

WAPENINGSTYPES IN SCIA ENGINEER

Tijdens het wapeningsontwerp van betonnen staven in SCIA Engineer, komen we verschillende types van wapening tegen. Ben je daar nog niet vertrouwd mee? Dan is hier een overzicht met als toepassing een simpel voorbeeld van een gewapende betonnen balk, om je te helpen tijdens het ontwerpproces.
Lees meer >

NEEM NU DEEL AAN ONZE SCIA USER CONTEST 2017!

Bent u een SCIA Engineer gebruiker? Mis dan zeker niet deze unieke gelegenheid en neem deel aan deze wereldwijde wedstrijd. Deelnemen is eenvoudig en garandeert internationale aandacht voor uw bedrijf, samen met de kans op het winnen van één van de zes geldprijzen. We hebben de einddatum verlengd tot 31 maart.
Registreer hier en dien uw projecten vandaag nog in >

© SCIA nv, Industrieweg 1007, 3540 Herk-de-Stad, Belgium, [email protected]
LinkedIn FaceBook YouTube Twitter rss feeds